Terug naar site

Duncan´s ervaring met WordPress

21 februari 2023

Op mijn MBO-opleiding genaamd "Applicatie- en Mediaontwikkeling" werd ik geïntroduceerd tot de webdesign- en developmentwereld. De term "Content Management System" (CMS) werd vaak genoemd en hiermee is het mogelijk om op een gebruiksvriendelijke manier websites te maken. Een van deze programma's is WordPress, dat verantwoordelijk is voor maar liefst 43,1% van alle websites.

Inmiddels heb ik vele websites met WordPress gemaakt en gebruik ik deze tool al zo'n zeven jaar. De creativiteit die ik in deze tool kwijt kan, geeft mij passie en plezier. Daarnaast vind ik het leuk om met klanten te sparren over hun behoeften en hoe we dit samen tot een ontwerp kunnen maken. Ik probeer de website altijd zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, zodat de klant ook gemakkelijk zelf aanpassingen kan doen.

WordPress biedt technieken waarmee je hoog kunt scoren in Google. Dit is een van de redenen waarom het een populaire tool is onder webontwikkelaars en marketeers. WordPress biedt vele mogelijkheden en ik streef er altijd naar om het beste product te leveren waar alle partijen tevreden mee zijn!