• Welkom bij STUDENT-labs!

 • STUDENT-labs biedt een platform vol met kennis, innovatie, en een fris perspectief om studenten in het ruimtelijk en bedrijfskundig domein te koppelen aan het bedrijfsleven, kennis- en onderwijsinstellingen en (semi-)overheden.
   
  Onder begeleiding van experts leveren we voordelig en snel advies, ontwikkeld door gemotiveerde en ambitieuze studenten. Naast de inbreng van ons jong en creatief talent, biedt de samenwerking een kans om getalenteerde studenten kennis te laten maken met potentiële toekomstige werkgevers. De studenten worden actief gecoacht en begeleid door de professionals van RIO projects bv. Naast een betaalde bijbaan bouwen onze studenten relevante werkervaring op.

 • CHALLENGE-labs/ GESLOTEN

  Heb jij het beste idee?

  Zit jij bomvol creatieve ideeën, heb je een passie voor water en duurzaamheid, en wil jij kans maken op €500* voor het team of andere leuke prijzen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwe CHALLENGE-labs!

   

  Tijdens de challenge werk je gedurende vijf dagen, van 31 mei tot en met 4 juni, aan een idee voor Watersporthuis Teuntje de Slak. Door mee te doen help je Jeen van Teuntje de Slak met het realiseren van een ‘water experience centrum’ aan de waterkant van het Hoornsemeer. Dit experience centrum biedt ruimte voor een prettige plek waar mensen samen kunnen komen om op een actieve manier van het water te genieten, maar (nog belangrijker) het moet ook een plek worden die mensen inspireert om bewuster te worden van het belang van het meer en waterkwaliteit in het algemeen! Hoe kan dit centrum ingezet worden om op een laagdrempelige manier bewustwording te creëren over het belang van water? En hoe kan het door jullie ontworpen centrum tegelijkertijd een chille omgeving bieden waar mensen kunnen genieten van alles wat het Hoornsemeer te bieden heeft?

   

  Stel een team samen van 2 à 3 studenten, schrijf je in en wellicht wordt jouw idee straks werkelijkheid!

   

  Aanmelden kan tot 25 mei! Wees er snel bij want vol = vol

   

  Voor meer informatie kun je altijd vrijblijvend contact opnemen via tess@student-labs.nl | peter@student-labs.nl

   

  *Wij houden ons het recht voor om niet uit te keren wanneer de kwaliteit onvoldoende is

 • Social Feed

  Bekijk onze laatste updates!

  All Posts
  ×