• STUDENT-labs

  Werk met talent

 • STUDENT-labs

  wat is het?

  Studeer jij ruimtelijke wetenschappen en ben jij opzoek naar een (bij)baan waarbij jij relevante werkervaring op doet en wordt begeleid door professionals vanuit het werkveld? Dan is STUDENT-labs iets voor jou!

   

  STUDENT-labs is een unieke samenwerking tussen studenten, opdrachtgevers en Rio projects bv. Waarbij jij als student, onder begeleiding van Rio Projects bv, aan de slag gaat voor opdrachtgevers om een project uit te voeren. Daarnaast bieden wij masterclasses aan en zorgen wij ervoor dat jij als student optimaal begeleid en gecoacht wordt tijdens het uitvoeren van jouw werkzaamheden.

  STUDENT-labs

  wat doet het?

  STUDENT-labs koppelt vraagstukken vanuit de praktijk aan studenten.
  Je kan je eenvoudig aanmelden via het aanmeldformulier op deze pagina. Na je aanmelding volgt een gesprek waarin je interesses en kwaliteiten worden besproken. Afhankelijk van je studierichting en interesses wordt je gekoppeld aan een opdracht die het beste aansluit bij jouw behoefte. Tijdens het uitvoeren van deze opdracht wordt je begeleidt door Rio Projects bv. Daarnaast worden er verschillende masterclasses georganiseerd waar je aan deel kan nemen om je verder te ontwikkelen.

   

  samenvattend;

  1. STUDENT-labs koppelt jouw talent aan een passend project

  2. STUDENT-labs coacht en begeleidt jou tijdens je werkzaamheden

  3. STUDENT-labs biedt jou uitdagend werk tijdens je studie

  4. STUDENT-labs leidt je op tijdens de STUDENT-labs masterclasses door professionals

  Jouw mogelijkheden

  Klussen en projecten

  Je gaat aan de slag voor een opdrachtgever. Hier doe je werkervaring op binnen een organisatie of (semi-)overheidsinstelling. Projecten worden onder supervisie van Rio Projects bv uitgevoerd, zo heb je altijd iemand om mee te sparren of om vragen aan te stellen. Check hier het voorbeeld.

  Field-lab

  In de challenges nemen studenten in verschillende teams van studenten het tegen elkaar op om een vraagstuk op te lossen. Ben jij creatief en in staat om buiten de bestaande kaders te denken? Doe dan mee met een van onze challenges en daag jezelf uit! Neem hier een kijkje bij onze voorbeelden

  Challenges

  In Field Labs ga je samen met andere studenten aan de slag om een innovatieve oplossing voor een probleem te vinden. Er wordt onderzoek gedaan, gebrainstormd en gezocht naar originele mogelijkheden onder begeleiding van Rio Projects bv. Ga hier naar onze voorbeelden

 • STUDENT-labs,

  de voordelen

  Aan de slag bij STUDENT-labs? Dit zijn jouw voordelen!

  • Relevante werkervaring opdoen
  • Kennismaken met toekomstige opdrachtgevers of werkgevers
  • Coaching en begeleiding door Rio Projects bv
  • Een betaalde baan naast je studie
 • STUDENT-labs,

  de aanmelding

  1. Meld je aan

  Wil jij een toffe bijbaan én relevante werkervaring opdoen?

  Klik dan hier en meld je aan!

  2. Kom op gesprek

  Nadat je je hebt aangemeld, nemen wij contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

  3. Ga aan de slag

  Zodra we jouw cv goed in kaart hebben gebracht, gaan we voor je op zoek naar een project dat aansluit bij jouw opleiding, interesse, kennis en kunde.

 • STUDENT-labs

  Get in touch!

 • Come to us!

  Zernikelaan 17

  9747 AA
  Groningen